Casa luker – testimonial


News header image

Casa Luker is een Colombiaanse producent van fijne chocolade en cacao. Het bedrijf exporteert hun chocolade over de hele wereld, zo ook naar Europa en UK. Om het transport in goede banen te leiden, rekenen ze op Middlegate Europe. Bovendien maken ze ook gebruik van de warehouses in Zeebrugge en Hull.

Casa Luker was een klein familiebedrijf dat heel snel uitgegroeide tot een multinational. De nood werd hoog om te investeren in grotere magazijnen. Luker was op zoek naar een solide partner die hen kon helpen met de juiste oplossing om hun chocolade te stockeren én te transporteren. Via hun netwerk kwamen ze snel in contact met Middlegate. 

Luker had nood aan een professionele speler die kan meegroeien voor de komende decennia. “We hadden onmiddellijk vertrouwen in Middlegate, een groot familiebedrijf gerund door Kim Notman. Als owner staat Kim heel dicht bij de klant en dat appreciëren we enorm. We deal with people and that’s nice,” zodus David Brealey. 

De ervaring van Luker met Middlegate zit heel goed. Ze kunnen rekenen op een magazijn die groot, proper en efficiënt is én die bovendien meegroeit met de groei van Casa Luker zelf. Middlegate denkt continu mee om hun transport en warehouses efficiënter te maken. “Als je op zoek bent naar een partner om handel te drijven in UK en EU, dan moet je bij Middlegate zijn. Zij bieden een geïntegreerde oplossing en hebben de juiste scope, faciliteiten en expertise.”

Waarom kiest Luker Chocolate voor Middlegate Europe? 

  • Professioneel en adequaat
  • Familiebedrijf
  • Een hub in Hull en Zeebrugge
  • BRC Certification: food safety across the supply chain
  • Service above and beyond
  • Solution provider
  • Groeit mee met jouw bedrijf.

Tot slot brengt de Brexit heel wat bijkomende uitdagingen met zich mee op vlak van douane en de nodige documenten. Maar ook hier helpen wij onze klanten met de juiste documenten etc. “Kortom: het is heel aangenaam werken met Middlegate. Onze producten zijn in goede handen bij hen en ons bedrijf gaat er alleen op vooruit , mede dankzij hen.”

Contact Us