Lebensmittel
Voedingsindustrie
Aan te tonen hoog niveau

Biedt uw huidige transporteur een AIB-gecertificeerde opslagplaats of douane entrepots aan? Onze opslagloodsen in Hull en Zeebrugge doorstonden met glans de AIB-audits, zodat er al een grote last van uw schouders kan wegvallen. De douane entrepots zorgen voor een veilige opslag van uw belastbare importgoederen, zodat u slechts belastingen moet betalen op goederen als die worden opgevraagd.

Hierbij komt nog dat wij in Zeebrugge over temperatuur gecontroleerde loodsen beschikken in Zeebrugge die een minimum temperatuur van 16 graden garanderen. En we bieden eveneens temperatuur gecontroleerd transport aan.

Door de jaren heen hebben we heel wat ervaring opgedaan op gebied van grondstoffen, voedselverpakkingen (flexibele OPP -folie, karton en metaal) en afgewerkte producten. Wij kunnen u een voordelige oplossing bieden voor het opslaan, transporteren of verschepen van uw goederen..

Wilt u meer weten? Klik dan op onderstaande link, vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een oplossing op maat uit te werken.

Request A Call Back Quotation Request Further Information