Packaging
Verpakking
Oplossingen voor bevoorrading die de moeite waard zijn om te bekijken

Middlegate is een voortrekker op het gebied van 3PL-diensten voor de verpakkingssector, meer bepaald voor OPP-folie. Ons businessmodel heeft al bewezen zeer kostenbesparend te zijn

Met meer dan 25 jaar transportervaring kunnen wij uw productiecapaciteit doen stijgen, uw bevoorradingsketen stroomlijnen en uw indirecte kosten verminderen. Heel wat bedrijven beschikken vandaag over weinig opslagcapaciteit zodat ze een beroep moeten doen op just-in-time-leveringen om een continue productie van verpakkingen en labels te vrijwaren voor hun klanten. Ons distributiemodel geeft garantie op een stipte en flexibele levering zodat we bijvoorbeeld binnen de 24 uur grondstoffen uit voorraad kunnen leveren.

We beschikken over twee strategische distributiecentra in Zeebrugge en Kingston bij Hull. Van daaruit beschikt u over twee opties: u kan gebruik maken van de opslagloodsen voor levering in eigen land of in het buitenland; en u kan als extra ook goederen bestellen die diezelfde dag nog bij u afgeleverd worden.

Als extra toegevoegde waarde, bieden wij u temperatuur gecontroleerde opslagplaatsen en levering aan waarbij de omgevingstemperatuur niet lager gaat dan 15 graden.

Request A Call Back Quotation Request Further Information